Az érdem jutalma
Referát zo zasadania evanjelickej a.v. cirkvi v Rožňave. V závere bol ocenený 200 korunovou odmenou za svoju prácu v oblasti umenia (zborového spevu) kantor Koloman (Kálmán) Fodor. Odovzdal mu ju Dr. Alexander (Sándor) Hajcsi. Základinu na tento účel založil Dr. Dezider Pósch.