Szinészet - N-r
Hodnotenie hereckých výkonov jednotlivých predstaviteľov. Kladne bola prijatá pani Ácsová (Ácsné) v dráme Szépasszony (Krásavica), Nagyiván v hre Künn a bárány benn a farkas, Jolana Garam ako grófka Oľga v her Vagy ő, vagy senki (Buď on alebo nikto) a Oľgy Tombory. Kritické výčitky padli na adresu Edity Kardos a Michala Farkasa, ktorých hlasový prejav je prisilný.