Házasság
Opis veľkolepého sobáša Emanuela (Manó) Andrássyho a Márie Choloniewskej-Myszky vo Viedni 2.02.1917. Mešťanosta Rožňavy Jozef (József) Pósch zaslal telegram, za čo mesto obdržalo ďakovný telegram od grófa. Jeho text je zverejnený.