A kath. főgimnázium
Pozvánka na divadelné predstavenie študentov Katolíckeho vyššieho gymnázia v Rožňave. Predstavia sa drámou Gellérta Gorzó, profesora Katolíckeho vyššieho gymnázia Kapitán Juraj (Kapitány György). Mikuláš (Miklós) Komoróczy, profesor tamojšieho gymnázia napísal veršovaný Prológ. Réžia Gellért Gorzó a Tomáš (Tamás) Szépkuthy. Scénu pripravil Július (Gyula) Ádám. Výtažok bude venovaný na dobročinné ciele. Hudbu zabezpečuje orchester zložený zo študentov gymnázia.