Az ev. főgimnázium hangversene - N-r
Referát z dobročinného koncertu, ktorý pripravilo Evanjelické a.v. gymnázium v Rožňave 13.01.1917. V programe vystúpil spevokol, sólistky Koppányi Béláné, Mária (Marcsa) Mojses. Prednes Etela (Eta) Kolofont.