A nő joga - Lantos, [= Adorján]
Otázka ženská v roku 1904, postavenie ženy v spoločnosti. Emancipácia. Kritika. [Autor je pravdepodobne regionálny. V encyklopedických dielach SBS, Szinney, MÉL sa neuvádza. Ostáva na prebádanie.]