A vármegye közgyűlése
Na štvrťročnom zasadaní municípia Zemplínskej župy dňa 9.06.1904 sa budú prejednávať o.i. funkcia hlavného prokurátora, štátna pôžička na dlžobu nemocenskej základiny, hlásenie podžupana stave administratívy, oboznámenie s nariadením ministerstva vnútra o zvýšení platov lekárov, prevoz telesných pozostatkov kniežaťa Františka Rákocziho.