Kirándulás
Správa o uskutočnej exkurzii Humenskej rímskokatolíckej dievčenskej škole v Michalovciach 1.06.1904. Navštívili tu tehelňu grófa Sztáray-ho, pivovar Müllera, črepinovú továreň Petrovics. Exkurzia bola prínosom pre hodiny zemepisu.