Monory Sándor ...
Informácia o hosťovaní divadelnej spoločnosti pod vedením riaditeľa Alexandra (Sándor) Monory v Humennom v roku 1904. Začiatok bude 10.06.1904 uvedením operety "Arany virág" [Zlatý kvet]. Pódium a javisko bol zriadené v tvare kruhu v záhrade domu Gyuraskó na tzv. Kossuth Lajos ulica č.3.