Szinház
Kritika divadelných predstavení divadelnej spoločnosti, ktoré prebeli v priebehu 11.-15.06.1904. Boli to predstavenia Arany virág[Zlatý kvet], Drótostót [Slovenský drotár], Takarodó [Ústup], Bolond [Blázon] a Egyenlőség [Rovnosť]. Herecké obsadenie. Divadelná kritika kladná.