Püspöki látogatás
Správa o pracovnej návšteve biskupa Žigmunda Bubiča (Zsigmond Bubics) v Zemplínskej župe. V Michalovciach ho očakávala slávnostná jazdecká kavaléria. Prípravné práce na uvítanie v Humennom prebiehajú v kaštieli aj v celom parku