Szinház
Kladná kritika ďalšieho týždňa hosťovania divadelnej spoločnosti pod vedením riaditeľa Alexandra (Sándora) Monory v Humennom. Tentokrát predviedli: Bob herceg [knieža Bob], operetu Sherry, ľudovú spevohru Gyerek asszony [Dieťa-žena], frašku Ferencza Molnára: Doktor úr [Pán doktor], operetu Nebántsvirág [Netýkavka] ďalej to bolo predstavenie Lotti ezredesei [Lottini plukovníci], ako benefičné vystúpenie v prospech herca Ferencz Virág a nakoniec týždňa Forgószél Kissaszony [Slečna krútňavy].