Beiratások
Riaditeľ Humenskej štátnej meštianskej a vyššej obchodnej školy Jozef (József) Kováts zverejňuje oznam o možnostiach zápisu do školy na šk.r.1904/1905 v termíne 29.06.-3.08.1904. V septembri bude možné zapísať iba obmedzený počet t.j. do triedy, kde nie je plný počet t.j.40 žiakov. Zverejnenie oznamu 23.07.1904.