Kinevezés az adókivető bizottságba
Minister financií vymenoval vo februári 1917 členov komisie pre stanovenie priamej dane v Rožňave. Stali sa nimi Ján (János) Langhoffer, obchodník a majiteľ tlačiarne v Rožňave Zoltán Gömöri.