A szövetkezet köréből - Pósch, Jozef
Riaditeľstvo Spotrebného a peňažného družstva Rožňavy a okolia vyjadrilo mešťanostovi Jozefovi (József) Póschovi poďakovanie za preukázanú podporu. Odpovedal im listom č. 379/1917, ktorý je uverejnený.