Adományi
Statkár Július (Gyula) Pósch, donedávna svetský predstaviteľ evanjelickej a.v. cirkvi v Rožňave (pre vysoký vek odstúpil) daroval svoje vojenské obligácie v hodnote 1000 korún evanjelickej a.v. obci v Rožňave.