A homonnai izr. hitk. népiskolában
Židovská školská stolica v Humennom sa obracia na rodičov, ako aj na záujemcov s tým, že skúšky na záver školského roka sa uskutočnia podľa vopred vypracovaného harmonogramu. Dátumy konania a zadelenie tried.