Szinészet
Divadelná spoločnosť Michala (Mihály) Farkasa 8.01.1917 pricestovala do Rožňavy. Program spoločnosti: opereta Čokoládový vojak (Csokoládé katona) a komédia Ferenca Molnára Fašiangy (Farsang).