Halálozások
Správy o úmrtiach: Irma Kalmár, rod. Horváth, manželka Imricha Kalmára, vdova venujúca sa dobročinnosti zomrela 5.01.1917 vo veku 63 rokov. Bola sestrou Pósch Gyuláné z Rožňavy. Pochovali je v Rožňave 7.01.1917. Pavol (Pál) Sebők bol hlavným slúžnym Gemersko-malohonskej župy, člen župného zastupiteľstva, predsedom evanjelickej a.v. cirkvi v Štítniku. Zomrel 30.12.1916 v Štítniku vo veku 84 rokov. Tu bol aj pochovaný 1.01.1917. Vo veku 30 rokov zormel v Tornali 4.01.1917 kňaz Jozef Litkey, skerešovský evanjelický reformovaný kňaz. 4 roky žil v manželstve. Zomrel v Tornali pri rodičoch 1.01.1917. Ako kaplán pôsobil aj v Tornali.