Pályázat alorvosi állásra
Dr. Izák (Izső) Fuchs bol povýšený na vedúceho oddelenie vo Verejnej nemocnici Gemersko-malohontskej župy v Rimavskej Sobote. Tým sa uvoľnilo miesto pomocného lekára (alorvos). Riaditeľ nemocnice Dr. Aladár Kármár stanovil do 21.01.1917 termín k zaslaniu žiadostí o konkurz.