Hangverseny
Pozvánka na dobročinný koncert, ktorý poriada Evanjelické a.v. gymnázium 13.01.1917. Výťažok bude venovaný rodinám rožňavských ranených vojakov-invalidov a polovica na rozvoj gymnaziálneho orchestra.