Köszönet és nyugta - Varga, Etelka
Prehľad darcov, ktorí prispeli či už finančne alebo v naturáliách k tomu, ay vianočná slávnosť poriadaná Dobročinným ženským spolkom v Rožňave dňa 22.12.1912 bola bohatšia. (O.i. Helena (Ilona) Ujlaky darovala cukrárske pečivo, vdova Pósch Józsefné košík jabĺk, Kirner Jánosné 7 m plátna).