A rozsnyói közvágóhíd épitése
Mešťanosta Rožňavy Jozef (József) Pósch na základe rozhodnutia podžupana o povolení k výstavbe mestského bitúnku v Rožňave - poveril mestského inžiniera Vojtecha (Béla) Tótha vyhotovením stavebných plánov v decembri 1912.