Tanoncoktatási szakfelügyelő
Ondrej (Andor) Páll, profesor Vyššej priemyselnej školy v Budapesti (MR) bol v decembri 1912 vymenovaný za inšpektora pre učňovské školy v Gemersko-malohontskej župe na školský rok 1912/13.