Adományok : Tizedik közlemény - Hazslinszky, Rudolf
Prehľad darcov a darovaných predmetov pre mestské múzeum v Rožňave: ozdobná šabľa prvého rožňavského mešťanostu Samuela (Sámuel) Sthymmela, dielo rožňavského kňaza Samuela (Sámuel) Agorása: Augustana confessis, Košice 1838, rukopis Gustáva (Gusztáv) Zsornu "História továrne na výrobu viazaniek", Károly biblia, Lipsko 1776 od Barnabáša (Barna) Aczéla. Spolu bolo darovaných 1248 ks predmetov pre mestské múzeum.