A hétről : A koronázás és a nemzet - V.
Úvodník podáva prehľad z histórie korunovácie niektorých panovníkov Rakúsko-Uhorska od čias Leopolda I. po Karola IV. Habsburgského. Autor zatiaľ nedešifrovaný.