Hadbavonuló tanitványaimhoz - (fe.)
Autorom básne bude pravdepodobne profesor Katolíckeho vyššieho gymnázia v Rožňave Štefan (István) Fecske, ktorý vyučoval maďarčinu a latinčinu. Nie je to však overené.