A megyés püspök nagybőjti szózata - [Balás], [Ľudovít], [sipeki]
Citácia pastierskeho listu rožňavského diecézneho biskupa Ľudovíta (Lajos) Balása sipekiho k Veľkému pôstu, ktorý vydal vo februári 1917.