Kulturest Rozsnyón - r-a
Prvá časť recenzie na divadelné predstavenie Kapitán Juraj, ktoré pripravili študenti Katolíckeho vyššieho gymnázia v Rožňave pod vedením Dr. Gellérta Gorzó. Obsah hry sa nachádza v prvej časti. Dej je umietnený do 16. storočia. Obsahuje 24 speváckych čísel. Prológ Mikuláša (Miklós) Komoróczyho zhudobnil Dr.Gellért Gorzó. Zo spevákov vynikla Zlatica (Aranka) Rege - Losonczyné.