Katonai kinevezések
Oznámenie o povýšení syna statkára Júliusa (Gyula) Póscha z Rožňavy-Brzotína - Kolomana (Kálmán) Kandó na nadporučíka. Práporčík Zoltán Szakall, syn novohradského statkára Štefana (István) Szakalla, bol povýšený na poručíka a Arpád (Árpád) Dapsy, práporčík, syn statkára Vojtecha (Béla) Dapsyho zo Skerešova bol povýšený na poručíka vo februári 1917.