Csizi honvédgyógyház vendéglőszerű élelmezése
Oznámenie o konkurze na zebezpečenie stravovania pre vojenskú liečebňu v Číži. Konkurz vyhlásilo Obvodné vojenské veliteľstvo a oznámila to Obchodná a priemyselná komora v Miskolci (MR) vo februári 1917.