Városi közlemények - Pósch, Jozef
Pravidelné nariadenia mešťanostu Rožňavy Jozefa (József) Póscha o niektorých aspektoch v organizácii života v meste a okolí počas vojny: doprava, rozdeľovanie surovín a potravín medzi obyvateľstvom.