Tanitónő választás
Evanjelická reformovaná fara v Kesoviach zvolila učiteľku Vilmu György pôsobiacu na Evanjelickej reformovanej ľudovej škole v Silici za učiteľku na ľudovú školu v obci Kesovce vo februári 1917.