A kath. Legényegylet közgyűlése
Referát zo 14. valného zhromaždenia Katolíckeho tovarišského spolku v Rožňave. Čestným predsedom je opát-kanonik Štefan (István) Dittel, výkonným predsedom Vojtech (Béla) Lóska, druhým predsedom Viliam (Vilmos) Gallovits, františkánsky kňaz, prior rádu v Rožňave a pokladníkom Pavol (Pál) Káposztás.