Népfölkelő szemle
Správa o doplnkových vojenských odvodoch 25 - 42 ročných brancov v Rožňave 27. a 28.02.1917 a 1.03.1917. V komisi zasadnú: župní predstavitelia: Valentín (Bálint) Ginter, Ľudovít (Lajos) Hercz, úradný mestský lekár Hugo (Hugó) Heincz, okresný lekár Dezider (Dezső) Pósch.