A cukorellátás - (G.K.)
Januárový prídel cukru pre jednotlivé okresy Gemersko-malohontskej župy pre problematickú dopravu nemohol byť zabezpečený. Podžupan zabezpečil dodatočnú dodávku z maďarského mesta Szerencs pre mestá Rimavská Sobota, Dobšiná a okres Putnok a Pohronie.