Szinészet - N-r
Kritické postrehy k výberu repertoáru (A csokoládé katona, Farsang). Kladné hodnotenie operety Magnás Miska, ktorú predviedla divadelná spoločnosť Michala (Mihály) Farkasa. Rozbor hereckých výkonov.