Signum laudis
Správa o udelení vyznamenania Signum laudis dvom Rožňavčanom v januári 1917 za hrdinstvo preukázané v boji s nepriateľom: poručík Jozef (József) Dendely, príslušník 16. Pešieho domobraneckého pluku a poručík Július (Gyula) Csatáry, pôsobiac v 25. Pešom pluku.