Halálozások
Samuel (Samu) Erős, penzionovaný učiteľ, pôsobiace na Štátnej ľudovej škole v Jelšave - bol otcom Jolany Erős, učiteľky Evanjelickej a.v. dievčenskej meštianskej školy v Rožňave a Gejzu (Géza) Erősa, učiteľa Evanjelickej a.v. ľudovej školy v Jelšavskej Teplici. Zomrel 3.01.1917. Vdova Zuzana Benedity, rod. Gömöri zomrela vo veku 84 rokov. Jej manželom bol Ondrej (András) Benedicty. Jej zaťom je Karol (Károly) Rege z Rožňavy. Pochovaná bola 14.01.1917 v Rochovciach.