Neogrády képkiállitása
V priestoroch samovzdelávacieho kruhu na Katolíckom vyššom gymnáziu v Rožňave prebieha do 22.12.1912 predajná výstava obrazov maliara - krajinkára Antona (Antal) Neográdyho, rodáka z Držkoviec.