Szinház
Kladná divadelná kritika predstavení, ktoré prebehli v Humennom 25.-29.06.1904. Boli to: Katinka grófnő (opereta); György Veró: Menyecskék (ľudová hra); Bolondok háza (fraška); Lulu (dráma); Lili (opereta).