Sorrakozunk! - X.y
Výzva k humenskému obyvateľstvu, aby sa prihlásili do speváckeho zboru, ktorý má už za sebou 2 ročné pôsobenie. Výzva je smerovaná hlavne tým, ktorí by značnou mierou prispeli k pestovaniu národných a vlasteneckých cítení.