Vármegyei közgyülés
Jediným bodom mimoriadneho zasadania municípia Zemplínskej župy dňa 5.06.1904 boli postupy do vyšších platových tried u administratívnych pracovníkov župy. Traja "slúžny" boli navrhnutí na tento platový postup, ale ministerstvo schváli len jedného. Konaštatovanie, že humenský hl.slúžny Mikuláš (Miklós) Haraszty je na treťom mieste.