Nyári táncmulatság
Pozvánka Humenského katolíckeho kruhu na tanečnú zábavu, ktorú usporiada na Podskalke (Szirtalja) dnes Humenné. Zábava sa uskutoční 17.07.1904 a výnos z nej p7jde na podporu spolkovej základiny. Menoslov organizátorov.