Szinészet
Informácia o ukončení hosťovania divadelnej spoločnosti pod vedením jej riaditeľa Sándora? Monory v Humennom 4.07.1904. Kladné hodnotenie. Posledný týždeň predviedli: Cassanova, Póstasfiu és huga, Szulamith, Bob herceg, Ingyenélők.