Felhivás Zemplénmegye néptanitóihoz - Zseltvay, Bogdán 18??-19??
Autor článku učiteľ štátnej školy vo Vranove vyzýva obyvateľstvo aby pomohlo akoukoľvek pomocou požiarom zruinovanému rímskoktolíckemu učiteľovi Jánovi (János) Kalocsay, ktorý pôsobí v obci Vechec a stará sa o 9 svojich detí