Meghivó
Pozvánka na slávnostnú vysviacku rímskokatolíckeho kostola v Medzilaborciach spojenú s tanečnou zábavou dňa 24.07.1904. Organizátori : lekárnik Štefan (István) Lehoczky, kanonik zo Sniny Andrej (Endre) Lehoczky - čestný predseda, rímskokatolícky farár Valent (Bálint) Bélafi, náčelník stanice Gabriel (Gábor) Ribay.