Házaságok
Dve správy o sobášoch. Účtovník Armín Mandel pôsobiaci v humenskej pobočke Sečovskej sporiteľne sa zosobášil 24. 07. 1904 s Flórou Springer v Tokaji. V Humennom mali sobáš Juraj (György) Krasznószky a nevesta Terézia (Teri) Nascsák 26. 07. 1904