Tanügyi kinevezések
Správy o zaradení učiteľov do platových tried: Karol (Károly) Sztankovich zo Štátnej meštianskej školy v Dobšinej do 8. platovej skupiny, Alžbeta (Erzsébet) Fábry, učiteľka Štátnej meštianskej školy v Dobšinej do 9. platovej skupiny a Helena (Ilona) Jakovetz učiteľka Štátnej meštianskej dievčenskej školy v Rimavskej Sobote do 10. platovej skupiny.