Nyilvános nyugtázás és köszönet - Varga, Etelka
Prehľad všetkých, ktorí si zakúpili novoročné pohľadnice Dobročinného ženského spolku v Rožňave a tým prispeli k zakúpeniu vianočných darčekov pre 90 detí.